22. susreti “Dolinom Sutle”

Domaćin tradicionalnih susreta vatrogasaca s obje strane rijeke Sutle „Dolinom Sutle“ bilo je DVD Prišlin – Hum, samo natjecanja održano je na prostoru igrališta kod osnovne škole „Viktora Kovačića“ u Humu na Sutli. To su bili 22 susreti i prilika da se prijatelji i susjedi ponovo nađu i pokažu i dokažu da rijeka Sutla povezuje i spaja vatrogasce sa svoje lijeve i desne strane obale.
Sudjelovalo je 14 ekipa iz 12 PGD/DVD-a iz Republike Hrvatske i Republike Slovenije.
S područja VZ KZŽ sudjelovalo je 5 muških ekipa iz DVD-a Klenovec, Prišlin-Hum, Sloga Plavić, Kumrovec, Poljana Sutlanska i 1 ženska ekipa iz DVD-a Prišlin-Hum.
Nakon odlično organiziranog natjecanja, sve natjecateljske ekipe primile su diplome za sudjelovanje, a prva tri mjesta nagrađena su i peharima.

Podjela priznanja uz svečano postrojavanje i prigodne govore održano je u ugodnom okruženju terena udruge „Mrzli Zdenec“ u Prišlinu uz nazočnost domaćina i gostiju:
Predsjednika i Tajnika Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Stjepana Skulibera i Rajka Jutriše,Predsjednika i Poveljka Gasilske Zveze Šmarje pri Jelšah Eriha Strašeka i Bogdana Krumpaka i domaćina Predsjednika i Zapovjednika DVD-a Prišlin-Hum Dražena Pereti i Darka Kamanščak .

Priznanja su podijelili predstavnici Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije i Gasilske Zveze Šmašrje pri Jelšah.
Ostvareni rezultati nisu bili primarni, važno je bilo pokazati spremnost na suradnju i zajedništvo gasilcev i vatrogasaca.

Domaćin sljedećih 23.susreta bit će prijatelji iz Gasilske Zveze Šmarje pri Jelšah.

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)