50 milijuna kuna za zajedničke projekte vatrogasnih domovova i spremišta rezervirano iz EU-sredstva

vzkzz-large 331 517

12. lipnja 2018. godine objavljen je na web-strani Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju

(https://www.apprrr.hr/podmjera-7-4-ulaganja-u-pokretanje-poboljsanje-ili-prosirenje-lokalnih-temeljnih-usluga-za-ruralno-stanovnistvo-ukljucujuci-slobodno-vrijeme-i-kulturne-aktivnosti-te-povezanu-infrastrukturu/) natječaj iz Programa ruralnog razvoja za provedbu Podmjere 7.4 „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” – provedba tipa operacije 7.4.1 „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.
Prihvatljivi zajednički projekti su zajednički projekti vatrogasnih domova i spremišta.
Zajedničkim projektom smatraju se ulaganja provedena od strane dva ili više partnera s područja dvije ili više jedinica lokalne samouprave uključenih u pripremu i provedbu jednog projekta.
Partneri u zajedničkom projektu (nositelj i partner/partneri) ne mogu imati sjedište u istoj jedinici lokalne samouprave.
Ukupan iznos raspoloživih sredstva na ovom natječaju iznosi 50 milijuna kuna za projekte iz Sektora zajedničkih vatrogasnih domova.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu je od 2. kolovoza do 14. rujna 2018. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)