7. državno natjecanje vatrogasaca Republike Hrvatske

DSC00616

U organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice, a uz domaćinstvo Vatrogasne zajednice Istarske županije, na Sportsko-rekreacijskom centru Uljanik u Puli održano je 1. listopada 2016. godine 7. državno natjecanje vatrogasaca Republike Hrvatske.

Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 221 natjecateljsko odjeljenje vatrogasaca, s više od 2.200 vatrogasaca i s gostima iz PGD Hajdoše iz Slovenije i predstavnici Koruške iz Austrije.
Za sva natjecateljska odjeljenja omogućen je službeni trening koji je održan 30. rujna u popodnevnim satima. Vatrogasnu zajednicu Krapinsko-zagorske županije predstavljalo je 13 ekipa u 5 različitih kategorija Samo natjecanje i svečano proglašenje najuspješnijih ekipa održano 1. listopada 2016. godine.

Rezultatima naših ekipa možemo biti vrlo zadovoljni, četvrto mjesto u svojoj kategoriji osvojila je ekipa muški „B“ iz DVD Brezova, isto tako četvrto mjesto u kategoriji JVP muški „B“ osvojila je ekipa zagorske JVP iz Zaboka, šesto mjesto u kategoriji žena „B“ osvojila je ekipa iz DVD Brezova.
Dobre rezultate ostvarile su i ostale naše ekipe koju su sudjelovale na 7 državnom natjecanju vatrogasaca Republike Hrvatske: DVD Zlatar, DVD Bedekovčina, DVD Špičkovina i DVD Regeneracija.

Ekipe iz naših DVD-a zauzele su vrlo dobra mjesta, uglavnom u gornjem dijelu konačnog poretka u pojedinim kategorijama.

Zahvaljujmo svim takmičarima i vodstvima ekipa iz Krapinsko-zagorske županije na ostvarenim rezultatima, primjerenom ponašanju i prezentaciji naše županije.

DSC00578 DSC00585 DSC00602 DSC00603 DSC00610  DSC00618

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)