BORIS UHERNIK 1947. – 2016.

uhernik

U dubokoj boli javljamo svim prijateljima, znancima i vatrogascima da je preminuo naš dragi prijatelj Boris Uhernik.

Boris Uhernik u vatrogastvu je od 1972. godine kad je upisan u matičnu knjigu u DVD Radoboj.
U DVD Krapinu je došao 1983. godine i do današnjeg dana je obnašao razne dužnosti u vatrogastvu; Tajnik SIZ-a za zaštitu od požara, predsjednik Vatrogasnog saveza općine Krapina, tajnik DVD Krapina, predsjednik UO DVD Krapina, dopredsjednik DVD Krapina, predsjednik DVD Krapina, član Skupštine VZ KZŽ, član Predsjedništva VZ KZŽ dopredsjednik VZKZŽ , vršioc dužnosti predsjednika VZ KZŽ, predsjednik UV JVP Krapina.

Za svoj rad u vatrogasnoj organizaciji, g. Uhernik Boris je nagrađen brojnim Priznanjima, medaljama, plaketama i drugim priznanjima iz vatrogasnih organizacija i institucija iz Hrvatske, Slovenije i Austrije, Nagradom grada Krapine te najvišim priznanjem HVZ  za životno djelo te iznimno zalaganje za razvoj vatrogasaca i zaštite od požara -Poveljom i plaketom s likom Đure Deželića.

Osim u vatrogastvu, g. Uhernik Boris je bio i aktivan u društveno političkom životu, te je obnašao dužnost predsjednika MZ Mihaljekov Jarek i člana Poglavarstva grada Krapina.

Posljednji ispraćaj dragog nam prijatelja, g. Uhernik Borisa bit će 07. 06. 2016. godine u 15,30 sati na Gradskom groblju u Krapini.
Okupljanje vatrogasaca ispred vatrogasnog doma u Krapina od 14,30 do 14,45 sati odakle kreće ešalon prema groblju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)