Darko Herceg 1970. – 2017.

Darko Herceg

Obavještavamo sve vatrogasce, prijatelje i znance da je dana 28. studenoga 2017.godine, nakon kratke i teške bolesti, preminuo dugogodišnji član DVD-a Tuhelj Darko Herceg.

Pokojni Darko rođen je 28. kolovoza 1970. u Tuhlju te je u Dobrovoljno vatrogasno društvo Tuhelj pristupio 1990. godine.
Darko, bio je dobar i pošten čovjek, domoljub, druželjubiv, odan svojoj porodici i prijateljima te je svojim radom i aktivnošću doprinosio boljitku društva.
Njegovi najbliži mogu biti ponosni što su imali takvog supruga, oca, rođaka, a mi ostali dobrog i odanog prijatelja i kolegu vatrogasca. Odlikovan je brončanom i srebrnom vatrogasnom plamenicom i medaljom te spomenicom za 10 godina aktivnosti.

Izraze najiskrenije sućuti u ime Upravnog odbora, svih članova DVD Tuhelj i svih zagorskih vatrogasaca upućujemo obitelji: supruzi Zvončici te kćerima Kristini, Nikolini i Dariji.

Posljednji ispraćaj uz sve vatrogasne počasti upriličit će se u četvrtak 30. studenoga 2017. godine u 15:00 sati na Novom groblju u Tuhlju.

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)