Dolinom Sutle 2018.

DSC02049

Domaćin tradicionalnih susreta vatrogasaca s obje strane rijeke Sutle „Dolinom Sutle“ bilo je PGD Podčetrtek, a samo natjecanja održano je na prostoru u blizini vatrogasnog doma PGD Podčetrtek.

Ove godine to su bili 21 susreti i prilika da se prijatelji i susjedi ponovo nađu i pokažu i dokažu da rijeka Sutla povezuje i spaja vatrogasce sa svoje lijeve i desne strane obale.
Sudjelovalo je 15 ekipa iz 12 PGD – DVD-a iz Republike Slovenije i Republike Hrvatske. S područja VZ KZŽ sudjelovalo je 5 muških ekipa iz DVD Klenovec, Prišlin-Hum, Sloga Plavić, Kumrovec, Poljana Sutlanska i 1 ženska ekipa iz DVD-a Prišlin-Hum
Nakon odlično organiziranog natjecanja, sve natjecateljske ekipe primile su diplome za sudjelovanje, a prva tri mjesta nagrađena su i peharima.
Ostvareni rezultati nisu bili primarni, važno je bilo pokazati spremnost na suradnju i zajedništvo gasilcev i vatrogasaca.
Domaćin sljedećih 22.susreta bit će DVD Prišlin-Hum iz Vatrogasne zajednice općine Hum na Sutli.
Priznanja su podijelili predstavnici Gasilske Zveze Šmarje pri Jelšah – predsjednik Erih Strašek, VZ KZŽ – predsjednik Stjepan Skuliber i župan opčine Podčetrtek Peter Misija.

Nekoliko slika nalazi se OVDJE.

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)