Ivan Skomina 1955. – 2017.

ivanSkomina

S velikom žalošću obavještavamo Vas da nas je danas u 63. godini napustio Ivan Skomina, dugogodišnji operativni član i dugogodišnji bivši zapovjednik DVD-a Lukavec Klanječki.

Pokojni Ivan rođen je dana 15. siječnja 1955. godine u Klanjcu. Po zanimanju je bio vozač. U Dobrovoljno vatrogasno društvo Lukavec Klanječki pristupio je 3. veljače 1966. godine, u više je mandata obnašao funkciju zapovjednika DVD-a Lukavec Klanječki.

Odlikovan je zlatnom vatrogasnom medaljom, srebrnom vatrogasnom plamenicom te vatr. spomenicom za 50. godina uspješnog i neprekidnog rada u vatrogastvu.

Bio je vrlo vrijedan i radišan čovjek, uvijek spreman pomoći mještanima i članovima društva.

Kao dužnosnik i zapovjednik u DVD-u Lukavec zaslužan je za nabavu velike količine vatrogasne opreme koju je vrlo rado ustupao vatr.društvu na korištenje. Njegovi najbliži mogu biti ponosni što su imali takvog supruga, oca, ujaka a mi ostali dobrog i odanog prijatelja i kolegu vatrogasca.

Izražavamo najiskreniju sućut obitelji: supruzi Anici, sinovima Nikoli i Jurici, sestri Vesni sa sinom Zlatanom te ostaloj tugujućoj rodbini.

Posljednji ispraćaj uz sve vatrogasne počasti upriličit će se u ponedjeljak 29. svibnja 2017. godine u 15:30 sati na mjesnom groblju u Kraljevcu na Sutli.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)