Javna vatrogasna pokazna vježba “Plamen 2014”

P1000338a

U petak,16.svibnja 2014.godine vatrogasna zajednica općine Kraljevec na Sutli priredilo je javnu vatrogasnu pokaznu vježbu “Plamen 2014” koja se održala kod zgrade ambulante iza zgrade općine Kraljevec na Sutli.

Pretpostavka je bila da je došlo do požara kuhinje na prvom katu zgrade koji osoblje nije uspjelo ugasiti pa su uputili poziv za pomoć prema VOC-u.
Na intervenciju su izašle vatrogasne postrojbe iz DVD-a Kačkovec, Draše, Kraljevec na Sutli, Lukavec Klanječki, Čemehovec i Radakovo, te smjena ZJVP ispostava Klanjec. Nakon završetka vježbe zapovjednik VZO-e Kraljevec na Sutli Marjan Berić svakom zapovjedniku ukazao je na greške koje bi trebalo ispraviti da bi se na pravoj intervenciji smanjio rizik od ozljeda i da bi intervencija bila što kvalitetnije izvedena.
Događaju su prisustvovali zamjenik načelnice općine Kraljevec na Sutli gosp. Stjepan Zorman i predstavnik vatrogasne zajednice KZŽ gosp. Ivica Hrbud koji su u društvu predsjednika VZO-e Kraljevec na Sutli Maria Harapina promatrali tijek vježbe i bili ugodno iznenađeni istom. Nakon završetka vježbe za sve sudionike bio je pripremljen domjenak u OŠ Kraljevec na Sutli, uz odlični jelenji gulaš koji su priredili vatrogasci iz DVD Kačkovec.

P1000319aP1000305a P1000312a

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)