Novo vatrogasno vozilo-DVD Draše

vzkzz 204 166 204 166

Dana 06.rujna 2014 godine Dobrovoljno vatrogasno društvo Draše upriličilo je svečanu primopredaju vatrogasnog kombi vozila VW Transporter 4×4 Synchro. Vozilo je kupljeno od PGD-a Šmarje pri Jelšah i to većinom vlastitim sredstvima te uz pomoć Vatrogasne zajednice općine Kraljevec na Sutli.

Samoj ceremoniji primopredaje vozila prisustvovalo je 60-ak vatrogasaca iz PGD-a Šmarje pri Jelšah, PGD-a Bizeljsko,DVD-a Pregrada, DVD-a Kačkovec, DVD-a Kraljevec na Sutli, DVD-a Lukavec Klanječki, DVD-a Čemehovec i DVD-a Radakovo. Bio je prisutan i predsjednik Vatrogasne zajednice županije Krapinsko-zagorske, gospodin Ivica Glas, zamjenik načelnice općine Kraljevec na Sutli gospodin Stjepan Zorman te velečasni Franjo Glas koji je blagoslovio vozilo i vatrogasce.

Predsjednik PGD-a Šmarje pri Jelšah Andrej Lipuš i predsjednik DVD-a Draše Mijo Stipči su nakon primopredaje razmjenili prigodne poklone.

Mora se naglasiti da su uz vozilo kao donacija stigla tri izolacijska aparata i puno opreme pa je samim time cjelokupna vrijednost ovog događaja puno veća.

Nakon službenog dijela programa vatrogasno druženje nastavljeno je u prostorijama vatrogasnog doma gdje su goste zabavljali Optimisti zagorja na čelu s legendarnim Grickom, te je druženje potrajalo do dugo u noć.

Stvoreno je prijateljstvo između PGD-a Šmarje pri Jelšah i DVD-a Draše te se nadamo da će u budućnosti biti puno suradnje i vatrogasnih druženja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)