Održan 10. Memorijal bana Josipa Jelačića

ban jelacic small

Ovogodišnje Međunarodno vatrogasno natjecanje “10. Memorijal bana Josipa Jelačića” održano je na terenima golf vježbališta Novi Dvori po oblačnom, ali suhom vremenu. Kiša koja je padala u subotu učinila je svoje te su staze bile izuzetno mokre i blatnjave, ali uprkos tome ostvareni su odlični rezultati.

U najmasovnijoj kategoriji muški “A” nastupilo je 59. ekipa, a pobjedu i prelazni pehar osvojila je ekipa Bijele Gorice sa rezultatom 31.50 sekundi, drugo mjesto pripalo je ekipi Bobovca dok su trećeplasirani bili članovi samoborskog Otoka. Sa područja VZKZŽ u ovoj kategoriji sudjelovalo je 6 ekipa, a najbolji rezultat i 5. mjesto osvojila je ekipa DVD Mače.

03

U kategoriji muški “B” nastupilo je 20. ekipa, a pobjedili su članovi JVP-a Čakovec sa 486.10 bodova, drugo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Bregana, a tek treće mjesto za aktualne prvake Hrvatske ekipu Mladosti iz Kaštel Sućurca. Od 3 ekipe iz VZKZŽ najbolji rezultat osvojila je ekipa iz DVD Zlatara sa osvojenim 8. mjestom.

U kategoriji žene “A” nastupile su 23. ekipe, a pobjedila je ekipa PGD-a Majšperk sa rezultatom 36.10 sekundi, drugo mjesto pripalo je članicama DVD-a Buševec dok su trećeplasirane bile članice DVD-a Lekenik. Iz VZKZŽ nastupilo je čak 6 ekipa, a ekipa iz DVD Zlatar osvojila je 8. mjesto.

02

U kategoriji žene “B” u konkurenciji 14. ekipa pobjedu su ostvarile članice DVD-a Čazme sa 465.60 bodova, drugo mjesto pripalo je ekipi Turopolja, a treće ekipi Šćepanja. Od tri ekipe iz VZKZŽ najbolje se plasirala ekipa DVD Pavlovec koja je osvojila 5. mjesto.

04

Detaljnije na web stranicama grada Zaprešića.

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)