Održano 10. državno natjecanje vatrogasne mladeži u Zadru

drzavno small

10. državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske održano je u Zadru 22. rujna 2012. godine na terenima sportskog centra Višnjik. Reprezentaciju Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije predstavljalo je 7 ekipa i to 4 ekipe mladeži ženske i 3 ekipe mladeži muški.

Sa zadovoljstvom možemo reći da je ovo državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske potvrdilo više nego uspješan rad sa vatrogasnom mladeži u Krapinsko-zagorskoj županiji.

01

Ekipe mladeži DVD Bedekovčina u muškoj i ženskoj kategoriji državni su prvaci Republike Hrvatske. Višegodišnji rad sa mladeži u DVD-u Bedekovčina na najbolji način dao je rezultate u dvostrukim državnim prvacima vatrogasne mladeži. Posebne pohvale mentorima ekipa i voditelju ekipa DVD Bedekovčina Željku Odaku.

05

Svoj puni doprinos izvrsnim rezultatima na 10. državnom natjecanju vatrogasne mladeži Republike Hrvatske dale su u druge ekipe iz Krapinsko-zagorske županije.

02

Zlatne medalje u kategoriji mladež ženska osvojile su i ekipe DVD Krapinske Toplice i DVD Zlatar. U kategoriji mladež muška zlatne medalje osvojile su ekipe DVD Krapinske Toplice i DVD Stubička Slatina, a srebna medalja pripala je ekipi DVD-a Zlatar.

03

Na državnom natjecanju vatrogasne mladeži Republike Hrvatske sudjelovalo je i 5 vatrogasnih sudaca iz Krapinsko-zagorske županije koji su vrlo dobro odradili svoje zadaće.
Napominjemo da je na 10. državnom natjecanju vatrogasne mladeži sudjelovalo 67 ekipa u muškoj i 64 ekipe u ženskoj konkurenciji.

Reprezentaciju vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije na 10.državnom natjecanju vatrogasne mladeži vodili su Zapovjednik VZKZŽ Marijan Lovrenčić i Tajnik VZKZŽ Rajko Jutriša.
Posebna pohvala još jednom državnim prvacima iz DVD Bedekovčina i voditeljima svih ekipa koje su sudjelovale na državnom natjecanju.

Više o natjecanju možete pročitati na službenim stranicama HVZ, a rezultate možete vidjeti ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)