Osposobljavanja za zvanje „vatrogasni dočasnik“ „vatrogasni dočasnik I klase“ i „vatrogasac I klase“ – Selno

selno1

Dobrovoljno vatrogasno društvo Selno bilo je domaćin osposobljavanja za zvanja u vatrogastvu u organizaciji VZO Krapinske Toplice.
Osposobljavanje za zvanje „vatrogasni dočasnik” u trajanju od 83 sata predavanja i praktičnih vježbi realizirano je u vremenu od 21. prosinca 2012. do 08. veljače 2013. godine u prostorijama vatrogasnog doma DVD Selno a vježbe na poligonu  kod vatrogasnog doma u Čretu.
Osposobljavanje je uspješno završilo 23 polaznika iz DVD Krapinske Toplice,Specijalna bolnica Krapinske Toplice, Selno, Vinagora, Pregrada, Stipernica.
U Selnom su održana predavanja i ispiti za zvanje „vatrogasac I klase“ u trajanju od 4 sata i „vatrogasni dočasnik I klase“ u trajanju od 6 nastavnih sati
Polaznici osposobljavanja su na  ispitima  pokazali primjereno znanje iz teorijskog  dijela, a  posebno dobro odrađene su praktične vježbe
Nakon uspješno provedenog osposobljavanja i ispita, novim „vatrogasnim dočasnicima“ „vatrogasnim dočasnicima I klase“ i „vatrogascima I klase“ uručena su uvjerenja o uspješno završenom osposobljavanju uz prisustvo predstavnika VZKZŽ :predsjednika Ivice Glasa, zapovjednika VZKZŽ Marijana Lovrenčića, predsjednika VZO Krapinske Toplice Vladimira Huzaka, tajnika VZKZŽ Rajka Jutriša i predavača koji su uspješno proveli ova osposobljavanja.
Polaznici osposobljavanja svojim predavačima zahvalili su na na jedan šaljiv način, kroz neka svoja viđenja predavanja i predavača kako i to priliči u ovo vrijeme fašnika.

selno4selno3selno2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)