Osposobljavanje za zvanje “Vatrogasac” VZG Zlatar

DSC016451

Uspješno je završilo još jedno osposobljavanje za zvanje „vatrogasac“ u Vatrogasnoj zajednici Krapinsko-zagorske županije. Ovaj put uspješan organizator osposobljavanja za zvanje „vatrogasac“ bila je Vatrogasna zajednica grada Zlatara

Osposobljavanje u trajanju od 74 sata teorijske i praktične nastave uspješno je završilo 34 polaznika iz VZG Zlatara ( DVD Zlatar,DVD Donja Batina i DVD Belec) i susjednih DVD- a( Zlatar Bistrica,Mače,Mihovljan, Tugonica-Podgrađe).
Polaznici osposobljavanja su na ispitu koji je održan u nedjelju 11 ožujka 2018.g. u Zlataru pokazali primjereno znanje iz teorijskog dijela, a uspješno su odrađene i praktične vježbe, a sve pripreme,predavanja i vježbe odradili su
predavači: Franjo Pavlek,Tihomir Plašč,Miljenko Mrzljak,Željko Spevec,Andreja Pavlek,Anđelko Varga,Robert Pavlek, Dominik Martinec.

Nakon uspješno provedenog osposobljavanja i ispita, novim „vatrogascima“ uručena su uvjerenje o uspješno završenom osposobljavanju uz prisustvo predsjednika VZ KZŽ Stjepana Skulibera, predstavnika VZG Zlatara, tajnika VZ KZŽ Rajka Jutriša,predstavnika DVD-a čiji su kandidati uspješno završili osposobljavanje i predavača koji su dio svojih znanja prenijeli na polaznike osposobljavanja.

DSC01624 DSC016251 DSC01636  DSC01653

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)