Potpisivanje Ugovora o bespovratnim sredstvima Europske unije

U petak 17.06.2022 godine u prostorima Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske DVD Kumrovec potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava u iznosu od 337.360,00 kuna iz fonda Europske unije u sklopu Poziva na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava: “Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva nastalih kao posljedica serije potresa počevši od 28. prosinca 2020. godine na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije. Međimurske županije, Brodsko- osavske županije, Koprivničko-križevačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije”.

DVD Kumrovec je korisnik bespovratnih sredstava iz Fonda solidarnosti Europske unije u iznosu od 337.360,00 kuna osiguranih kroz projekt: “Glina-DVD Kumrovec 2020 – 2021 Izvanredna nabava nove opreme za potrebe službi spašavanja zbog zamjene uništene, oštećene i rashodovane “opreme” Referentna oznaka operacije: FSEU.2022.MUP.220.
Projekt je u potpunosti odobren i financiran u 100% iznosu.

Ugovor potpisao je predsjednik DVD-a Kumrovec i voditelj projekta Tomislav Štefan.

Zahvalni smo na spomenutim financijskim sredstvima. Ovim projektom osigurana su značajna financijska sredstva za novu vatrogasnu opremu. Time ćemo uvelike upotpuniti opremljenost i interventnu vatrogasnu postrojbu DVD-a Kumrovec. Oprema nam je od iznimnog značaja za operativni rad i uvježbavanje. Omogućiti će nam daljnje operativno djelovanje u svrhu pružanja zaštite i sigurnosti našim mještanima, ali i samu zaštitu operativnih vatrogasaca društva, jer ćemo oštećenu i uništenu opremu zamijeniti novom.

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)