Proslava 140 godina postojanja Hrvatske vatrogasne zajednice

grb200

Povodom 140 godina postojanja Hrvatske vatrogasne zajednice, organizira se proslava koja će biti 07. svibnja 2016 godine u Zagrebu.

Program i smjer ešalona nalazi se u prilogu.

U ešalonu će iz Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije biti prisutno ukupno 117 vatrogasaca, od kojih 5 pripadnika vatrogasne mladeži.

Za slaganje ešalona molimo da svaka VZO/G odredi 5 ili 6 vatrogasaca sa svojeg područja, a svaki DVD direktno udružen u VZŽ po jednog predstavnika.
Vatrogasci moraju biti odjeveni u svečane vatrogasne odore, uredni i spremni na pješačenje 2 + 2 km te na stajanje u ešalonu za vrijeme trajanja programa.

Za slanje vatrogasaca u ešalon odgovorni su zapovjednici VZO/G i DVD-a.

Do 30.04. javiti mailom slijedeće podatke:

          Ime i prezime,

          Datum rođenja,

          Zvanje u vatrogastvu

Za one koji mogu ići s kombi-vozilom do Zagreba (neće moći svi radi mjesta za parkiranje) dostaviti i podatke o tipu vozila i registraciji.

Sastanak svih sudonika kao i pregled i postrojavanje učesnika bit će na parkiralištu između Tifona i KTC-a u Zaboku, dana 07. travnja 2016. godine u 07.00 sati.
Vatrogasci koji neće biti propisno odjeveni bit će isključeni iz ešalona.

Za sve sudionike bit će organizirana voda u bocama. Nikakvi drugi troškovi neće biti vraćani.

Za više informacija, pogledati program proslave u privitku ili se javiti zapovjedniku VZ KZŽ, Marijanu Lovrenčiću, mob: 091 112 02 01.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)