Raspis za vatrogasne suce

Hrvatska vatrogasna zajednica ove godine počinje s pripremama seminara i ispitima za vatrogasne suce.Seminari i ispiti provoditi će se sukladno “ Pravilniku o polaganju ispita za vatrogasnog suca“ koji  je usvojen 4.listopada 2017.godine.
Seminari i ispiti održavati će se prema  rasporedu koji će naknadno utvrditi HVZ  i to u vremenu od 01.03.2022. do 30.06.2022, godine

Mogu se prijaviti dosadašnji vatrogasni suci za produženje licence:
-posebno ispit za vatrogasnog suca pomlatka i mladeži
-posebno ispit za vatrogasnog suca za odrasle
-mogu prijaviti oba ispita

Dosadašnji suci koji žele pristupiti obnovi licence vatrogasnog suca mogu pristupiti obnovi iste do navršene 65 godine života.

Mogu se prijaviti novi kandidati:
-posebno ispit za vatrogasnog suca pomlatka i mladeži
-posebno ispit za vatrogasnog suca za odrasle
-mogu prijaviti oba ispita

Kandidat koji se  prvi puta prijavljuju za polaganje ispita za stjecanje statusa vatrogasnog suca mora biti najmanje u zvanju vatrogasnog dočasnika i ne smije biti stariji od 45.godina.

Svi kandidati moraju biti upisani u aplikaciju VATROnet sa potrebnim podacima kao i slikom kandidata.Članu se na slici mora jasno vidjeti lice i mora nositi radnu vatrogasnu odoru s kravatom,bez kape i bez naočala(osim u slučaju da mora nositi naočale zbog problema sa vidom)

Vas da proučite ovaj dopis  i da popis kandidata koji ispunjavaju uvjete za pristupanju seminaru i ispitima za vatrogasne suce dostavite u VZ KZŽ  najkasnije 20.02.2022.godine na e-mail:vzkzz@vzkzz.hr

VZ KZŽ u obvezi je objediniti prijave i putem aplikacije „vatronet“ proslijediti u HVZ

Raspisa za vatrogasne suce

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)