Redovna skupština DVD-a Lepajci

SAM 2253.JPG.resized

Protekla godina bila je  vrlo uspješna za DVD Lepajci istaknuto je na 68. godišnjoj Skupštini.

Predsjednik DVD Ivan Vidović podsjetio je članove i goste na skupštini da je nabavljen novi kombi, u vatrogasni dom uvedeni su plin i voda, prozori i vrata zatvoreni su novom stolarijom, asfaltirano dvorište i nabavljeno dosta opreme.
To je rezultiralo i pojačanim zalaganjem svih članova koji su redovito dolazili na vježbe, stručna predavanja, sve akcije i manifestacije.
Županijski vatrogasni zapovjednik Marijan Lovrenčić uručio je polaznicima osposobljavanja uvjerenja istakavši da je to dokaz brige o osposobljavanju i članova koji su se posebno istakli u spašavanju u poplavama prošle godina.
Vidović Mladen, blagajnik obrazložio je utrošak prihoda od 130 tisuća KN, a Tomislav Cigula zapovjednik posebno je istakao zalaganje u svim aktivnostima.
Posebno ponosni su na odaziv najmlađih za rad u DVD kao garanciju nastavku tradicije.

Jednoglasnom odlukom svih nazočnih prihvaćeni su izvještaji o aktivnostima i usvojeni dokumenti za ovu godinu te prihvaćen novi Statut DVD.
SAM 2256.JPG.resized Mlade je pozvao da se aktivno uključe u rad DVD i župnik Tomislav Novosel koji je inače dugogodišnji ispitani vatrogasac. Lijepe želje za nastavak rada uputili su nazočni predstavnici delegacija a uz čestitke delegacija našeg najstarijeg DVD, Krapine uručila je  i simboličan poklon,  opremu za nastavak uspješnog rada.
Posebnu čestitku i zahvalnost je i ovom prigodom predsjednik Ivan Vidović uputio limenoj glazbi koja s dirigentom Brankom Cvrtila redovito prati aktivnosti i manifestacije svojih vatrogasaca. Bu.

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)