Redovna skupština DVD-a Petrovsko

U subotu, 02.03.2019 održana je redovita izvještajna skupština DVD-a Petrovsko.

Skupštini su prisustvovali mnogi uzvanici, prijatelji DVD-a Petrovsko, te članovi prijateljskih i pobratimskih nam društava. Prije samog početka skupštine pod sirenama dovezeno je novonabavljeno rabljeno vatrogasno navalno vozilo, dobiveno uz veliku pomoć gradonačelnika Milana Bandića i Vatrogasne zajednice Grada Zagreba, saborske zastupnice Marije Puh i gospodina Anđelka Topolovec, a uz veliki angažman predsjednika DVD Petrovsko Željka Presečki i članova upravnog odbora DVD-a.
G. Milan Bandić proglašen je počasnim članom DVD-a Petrovsko i počasnim kumom DVD-a Petrovsko. Prošle godine, uz veliku pomoć saborske zastupnice Marije Puh i gospodina Topolovec, te uz pomoć Općine Petrovsko, načelnika Ivan Šanjug legaliziran je vatrogasni dom DVD-a Petrovsko, zamijenjena je kompletna stolarija na objektu, završena je kompletna energetska učinkovitost sa spuštenim stropom te je prostor kompletno klimatiziran, obnovljene su stepenice, a početkom prošle godine je kupljeno novo kombi vozilo.
Osim ulaganja u vatrogasnu opremu i u renoviranje doma, cijelu godinu se radilo na operativi, koja je radila preventivi, usavršavanju, te na izobrazbi svih članova društva. U prošloj godini društvo ima dva nova vatrogasna časnika prve klase, tri novopoloženih vatrogasaca, te jedan član je položio državni stručni ispit za vođenje intervencija.
Operativa je nastupila na više natjecanja, posebno moramo istaknuti međunarodno natjecanje u Jaski gdje je osvojeno vrhunsko četvrto mjesto. Operativa je izašla na više intervencija, i na požarne, i na kontrolirana spaljivanja, te se uspješno nosila sa svakom zadatkom stavljenom pred nju.

Prošla godina je bila izuzetno zahtjeva, ali uz veliku angažman predsjednika Željka Presečkog i upravnog odbora, operative i svih ostalih članova odrađen je veliki posao, te možemo biti vrlo zahvalni na odrađenim rezultatima !

Nekoliko fotografija možete pronaći OVDJE.

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)