Redovna skupština – DVD Škarićevo

DVD skaricevo

Dobrovoljno vatrogasno društvo Škarićevo, dana 14.03.2015 godine održalo je svoju 34. redovno izvještajnu sjednicu skupštine.

Društvo je osnovano 15.03.1981 godine, ima 49 članova s prvom glasa na skupštinama.
Prema strukturi osposobljenosti članova u Društvu djeluje: 18 ispitanih vatrogasaca, 14 članova osposobljenih  za zvanje vatrogasac I klase, 3 vatrogasna dočasnika, 13 vatrogasnih dočasnika I klase, i jedan vatrogasni časnik I klase.
Iz izvještaj o radu za 2014 godinu kojeg je podnio zapovjednik društva Mario Kozina, Društvo je u 2015. godini imalo 10 vatrogasnih  intervencija, održano preko 30 radnih akcija okVD skaricevo1o postavljanje fasade na Vatrogasni dom, i uređenje prostora oko vatrogasnog doma. U protekloj godini najviše smo ponosni i zadovoljni što smo kompletno završili radove i uredili  vatrogasni dom.
U 2015 godini u od strateških ciljeva u radu Društva je nabava navalnog vatrogasnog vozila i prijem novih članova u društvo te osposobljavati članove za zvanja i osposobljenosti. Na sjednici skupštine donesen je novi statut društva pošto se je promijenio Zakon o udrugama, te je na skupštini imenovan i likvidator Društva Daniel Vinski, tajnik Društva.
Sjednicu skupštine uveličali su gosp. Zoran Gregurović, gradonačelnik Grada Krapine i izaslanik Vatrogasne Zajednice Krapinsko Zagorske Županije koji je i članovima društva podijelio uvjerenja o osposobljenosti koji su uspješno položili tečaj za Vatrogasca I klase. Posebno smo zahvalni članovima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Krapina koji su nam poklonili računalo i vatrogasne kacige. Od ostalih prijateljskih nam  Dobrovoljnih vatrogasnih društava na sjednici skupštine bili su predstavnici: DVD- Petrovsko, DVD Čret, DVD Krapinske Toplice, DVD Lepajci, DVD Jazvine, DVD Desinić. Od ostalih uzvanika koji su nam uveličali sjednicu skupštine bili su predstavnici Mjesnog odbora Škarićevo, te članovi Lovačkog Društva „Zajec“ Škarićevo. Nakon službenog djela skupštine, Župnik Župe Petrovsko, Velečasni Anđelko Horvatić, blagoslovio je prostorije, opremu i vozila Društva. Nakon blagoslova, upriličen je domjenak za goste i članove Društva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)