Rezultati 7. Županijskog natjecanja odraslih i 13. Županijskog natjecanja pomladka i mladeži

7. Županijsko natjecanje odraslih u svim kategorijama i 13. Županijsko natjecanje pomladka i mladeži svih kategorija održano je danas (29. rujna 2019.) u Zaboku, na nogometnom igralištu NK “Mladost”.

Objavljujemo rezultate natjecajna,

Rezultati VZKŽŽ 2019 – pomladak

Rezultati VZKŽŽ 2019 – mladež

Rezultati VZKŽŽ 2019 – odrasli

ZABOK – U organizaciji VZKZŽ-e i VZG Zaboka u nedjelju je na igralištu NK Mladost u Zaboku održano 13. županijsko vatrogasno natjecanje pomladka i mladeži VZKZŽ-e i 7. natjecanje odraslih u svim kategorijama. Nastupile su ukupno 84 ekipe u natjecateljskom dijelu i 4 ekipe iz Slovenije kao gosti.
Kod mladeži primat su potvrdile ekipe DVD-a Bedekovčina, zagorske najtrofejnije ekipe, koje su slavile i kod muške i kod ženske mladeži. U muškoj konkurenciji među 13 ekipa, Bedekovčina je bila uvjerljiva ispred DVD-a Krapinske Toplice i DVD-a Tugonica-Podgrađe. Kod djevojaka drugo mjesto pripalo je DVD-u Tugonica-Podgrađe, a treće DVD-u Špičkovina. Nastupilo je 7 ekipa. Po tri prvoplasirane ekipe kod mladeži predstavljat će našu županiju na državnom natjecanju sljedeće godine, no tamo će i ženska mladež DVD-a Krapinske Toplice koja je bila 4., ali je državno natjecanje izborila sjajnim nastupima u KUP-u HVZ-a.
Državnog natjecanja nema za pomladak od 6 do 12 godina, a na ovom županijskom natjecanju nastupile su ukupno 34 ekipe, 8 kod djevojčica i 26 kod dječaka. Kod djevojčica prvo mjesto pripalo je DVD-u Brezova, drugo DVD-u Špičkovina, a treće DVD-u Donja Stubica. Kod dječaka slavlje za DVD Đurmanec, drugo mjesto za DVD Stipernica, a treće za DVD Tugonica-Podgrađe.

Kod odraslih dvostruke pobjede za Bedekovčinu i Brezovu

Uz 13. natjecanje pomladka i mladeži, na rasporedu je bilo i 7. natjecanje odraslih, koje su obilježili DVD Bedekovčina i DVD Brezova s dvostrukim pobjedama. Bedekovčina je slavila kod seniora A, ispred DVD-a Vatrogasac Strmec i DVD-a Zlatar, te kod seniorki A, ispred DVD-a Veliko Trgovišće i DVD-a Prišlin-Hum. DVD Brezova je slavila kod seniora B, ispred DVD-a Oroslavje i DVD-a Veliko Trgovišće, te kod seniorki B ispred DVD-a Bedekovčina i DVD-a Zlatar. Ukupno je nastupilo pet ekipa kod seniorki B i četiri kod seniorki B, 11 kod seniora A i 9 kod seniora B. U kategoriji profesionalnih postrojbi nastupila je samo ZJVP Zabok i tako osigurala državno natjecanje, kao i sve spomenute ekipa plasirane na prva tri mjesta. Od gostiju iz Slovenije nastupili su PGD Mestinje kod seniora B, PGD Steklarna kod seniorki B, PGD Buće kod seniorki A i PGD Pristava kod muške mladeži. Natjecanje su posjetili i župan KZŽ-e Željko Kolar i gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek, a kontrolor HVZ-a bio je Mijo Brlečić. Organizatori su uz medalje i pehare, zahvaljujući sponzorima osigurali i brojne poklone, a svečani dio uveličao je u Puhački orkestar DVD-a Špičkovina. (Elvis Lacković)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)