Sjednica Odbora za informativno-promidžbenu i nakladničku djelatnost HVZ-a

2OdborPromidzba2014 2

U prostorima DVD-a Straža (VZŽ Krapinsko-zagorska), 3. ožujka je održana sjednica Odbora za informativno-promidžbenu i nakladničku djelatnost.

Analizom aktivnosti u 2013. godini je zaključeno kako je protekla godina bila uspješna uključujući tisak 10 brojeva mjesečnika Vatrogasni vjesnik, 2 broja stručno-znanstvenog časopisa Vatrogastvo i upravljanje požarima te promidžbeni materijal: brošuru „Kako spriječiti nesreće“, mirisne borove za auto u obliku vatrogasca, raspored sati za najmlađe, letke namijenjene poljoprivrednicima s temom zbrinjavanja biljnog otpada, naljepnice s brojem 193 za vatrogasna vozila, dok je za polaznike Kampa u Fažani tiskana kratka brošura.
Nastavljeno je i s tiskom priručnika za obuku vatrogasaca, a krajem godine je, već tradicionalno, tiskan Vatrogasni godišnjak. Od ostalih aktivnosti, HVZ je sudjelovao na sajmu Inteprotex, a napravljen je i likovno-literarni natječaj za djecu predškolskog i školskog uzrasta na koji je pristiglo više od 300 radova. Natječaj je raspisan i ove godine i traje do 15. travnja 2014.

U radu odbora sudjelovali su  Berislav Hengl – predsjednik (VZŽ Osječko-baranjska),
Nikola Taramontana – zamjenik predsjednika (VZŽ Primorsko-goranska)
Rajko Jutriša – član (VZŽ Krapinsko-zagorska)
Boris Jović – član (VZŽ Zadarska)
Tatjana Čumpek – član (VZŽ Karlovačka)

Preuzeto s www.hvz.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)