Skupština DVD Desinić

skup Desinic1Na 82. redovnoj i izbornoj Skupštini DVD-a Desinić održane 26.01.2013. u prostorijama vatrogasnog doma izabran je novi Upravni i Nadzorni odbor te Zapovjedništvo DVD-a Desinić. Sve odluke, financijski plan, program rada pa tako i novi Statut društva, jednoglasno je potvrđeno od strane članova. Prisutna je bila dvotrećinska većina pa su s toga i sve odluke pravovaljane.
Novo vodstvo za naredne četiri godine: Predsjednik društva Krešimir Kralj; Zamjenik predsjednika Davorin Fiket; Zapovjednik društva Tomica Pecigus; Zamjenik zapovjednika Tomislav Fiket
Članovi upravnog odbora Franjo Regvar – blagajnik;Velimir Crnić- tajnik; Milivoj Zubak- član
Nadzorni odbor; Slavek Ban- predsjednik NO-a;Damir Šurbek- član; Nikola Pecigus – član

Izaslanik i zamjenik DVD-a Desinić u VZKZŽ-e: Davorin Fiket i Tomica Pecigus

Pojedinim članovima dodijeljene su spomenice za dugogodišnje članstvo u društvu a nekima zahvalnice za dugogodišnji rad u upravnom i nadzornom odboru (od 2 pa sve do 10 mandata).Deset mandata odradio je dosadašnji potpredsjednik gosp. Marijan Krivec.
Predsjednik VZKZŽ-e gosp. Ivica Glas uveličao je našu godišnju i izbornu skupštinu te sa nekoliko riječi obratio se radnom predsjedništvu i cijeloj Skupštini. Skupštini su prisustvovali i ostali uvaženi gosti i prijatelji DVD-a Desinić iz Slovenije, Austrije te okolna prijateljska društva iz Krapinsko-zagorske županije i po prvi puta DVD-o Zaprešić sa kojima smo, nadam se, postavili temelje za dugogodišnju suradnju i prijateljstvo.

skup Desinic5skup Desinic2skup Desinic4skup Desinic3

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)