Skupština DVD Gubaševo

DVD Gubaevo IMG 1414

MARTINIŠĆE – DVD Gubaševo 02.03.2013. godine održalo je svoju 81 redovno izbornu Skupštinu.
Izabrani su novi dužnosnici društva, za predsjednika Zdenko Petek za zamjenika Krunoslav Kolarić, za zapovjednika Miljenko Lunder zamjenik Tihomir Sinković, tajnik Ivan Kolarić.
Prošle godine DVD Gubaševo uz redovnu djelatnost obavljali smo preventivne preglede, na sva upozorenja o pravilnom spaljivanju korova imali smo osam požara na otvorenom.

Nadalje veliku pažnju posvetili smo mladima 6-12 godina s kojima se mnogo radilo te su i njihovi rezultati na takmičenjima vrlo dobri. U svibnju  mjesecu zaštite od požara bili smo najprije domaćin susretu i takmičenju veterana, te je i ovim takmičenjem dokazano da  veterani zauzimaju vrlo važnu ulogu u vatrogastvu. Krajem mjeseca održan je i XIII kup grada Zaboka na terenu ŠD Đalski kojem smo mi bili domaćin. Za naše društvo najveći događaj je obilježavanje 80 obljetnice rada i postojanja DVD Gubaševo. Moramo napomenuti da je naša B ekipa nastupila na više takmičenja kako bi bila što bolje pripremljena za županijsko takmičenje gdje smo zauzeli četvrto mjesto. Uz sve ove nabrojeno redovito održavamo kompletnu opremu i vozila tako da sve uvijek spremno u slučaju intervencije.Na sjednici Skupštine podijeli smo spomenice za 10 i 30 godina neprekidnog rada u društvu. Sve ovo što smo uradili tijekom 2012. godine sami nismo mogli realizirati, tu smo imali veliku pomoć od grada Zaboka i VZG Zabok i od naših privatnih poduzetnika i drugih te se još jednom zahvaljujemo na pomoći.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)