Skupština DVD Krapina

DVDkrapina128 003

Pod predsjedanjem Zorana Gregurovića u petak 15. ožujka održana je 138 izvještajno izborna skupština najstarije vatrogasne organizacije u našoj županiji.

Izborna skupština DVD Krapina uz potvrdu  izbora dijela dosadašnjeg vodstva donijela je i nekoliko novih imena.  Predsjednik DVD odlukom svih nazočnih ostaje Zoran Gregurović. Sve glasove dobio je i blagajnik Milivoj Hršak. Novi je zamjenik predsjednika Dražen Strabić  Tajnica je i dalje  Tanja Matković. Dosadašnji zapovjednik Mato Laginja nakon 20 godina uspješnog rada na organizaciji operative u DVD postao je član upravnog odbora.
Tajnim glasanjem većinom glasova prisutni su za zapovjednika DVD Krapina izabrali Maria Gerića. Njegov je zamjenik Miljenko Buzina. Izabran je upravni odbor u čiji su sastav još ušli: Kranjčec Vjekoslav, Topolovec Neven, Mato Laginja, Uhernik Boris i Leljak Žarko.  U nadzornom su odboru Slavko Presečki, Stjepan Vuzem i Hinko Strahinec.
Novi 22. zapovjednik u povijesti DVD Krapina Mario Gerić je trideset godišnji vatrogasni časnik prve klase. Zaposlen u JVP grada Krapine vrlo je aktivan u DVD nekoliko godina. Kao spremištar istakao se u organizaciji rada DVD i njegove operative. Oženjen i otac je budućeg malog vatrogasca.

Na sjednici skupštine u ime VZKZŽ sve nazočne pozdravio je predsjednik Ivica Glas koji je uz čestitke uručio i vatrogasna priznanja zaslužnim pojedincima. Istakao je aktivnosti na planu školovanja kadrova i  organizaciju tečajeva za susjedna društva kao i činjenicu da ovo DVD raspolaže kvalitetnim kadrovima, predavačima.
Članovi skupštine za  zastupnika u VZKZŽ izabrali su Zorana Gregurovića. Njegov je zamjenik Dražen Strabić Usvojeni su izvještaji o radu u kojima je posebno istaknut rad s najmlađima jer nakon niz godina pauze prošle godine DVD Krapina na županijskom natjecanju predstavilo se s tri ekipe. Donijeti plan aktivnosti za ovu godinu u prvi plan stavlja uređenje krovišta za što su uz veliku volju potrebna i značajna sredstva. B.U.
DVDkrapina128 026DVDkrapina128 042

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)