Skupština DVD Lukavec Klanječki

luk klanj 1

Dobrovoljno vatrogasno društvo Lukavec Klanječki održalo je dana 3. ožujka 2013. godine svoju 57. izborno-izvještajnu  skupštinu u prostorijama vatrogasnog doma u Lukavecu Klanječkom.
Uz članove DVD-a Lukavec, Skupštini su bili prisutni predsjednik vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Ivica Glas, predsjednik VZO Kraljevec na Sutli Mijo Stipčić, zapovjednik VZO Kraljevec na Sutli  Neven Trbuha te načelnik općine Antun Hrelja.
Na skupštini je jednoglasno prihvaćen novi Statut DVD-a i Poslovnika o radu DVD-a.Također, izabrano je i novo rukovodstvo društva : predsjednik Šplajt Tomislav, zamjenik predsjednika Grgac Danijel, zapovjednik Strunjak Stanko, zamjenik zapovjednika Šplajt Tomislav ml. , tajnik Horvatin Davor te novi Upravni odbor, Nadzorni odbor, Zapovjedništvo i  predstavnici u VZO Kraljevec n/S  i VZKZŽ. Na čelne funkcije došli su mladi i vatrogasno školovani članovi. Iz izvješća o radu DVD-a Lukavec u 2012. godini  mogli smo čuti da se mnogo radilo na interventnoj spremnosti operativnih članova (obnavljanje liječničkih svjedodžbi postojećih te doškolovanja novih operativnih članova ) te na opremanju istih, pa su tako kupljena nova vatrozaštitne čizme, odjela i rukavice. U planu rada za 2013. god. posebno je istaknuto daljnje školovanje mladih kadrova, uređenje spremišta i pročelja vatrogasnog doma, kupnja nove vatrogasne opreme te registracija postojećih vozila. Vrijedi spomenuti da su četiri mlada vatrogasca u prošloj godini položila tečaj za ispitanog vatrogasca pa su ovom prilikom dobili uvjerenja o osposobljenosti i priznanja za uspješan rad u DVD-u. Nakon službenog dijela sjednice, održan je skromni domjenak uz druženje.

luk klanj 2luk klanj 3

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)