Skupština DVD Stubička Slatina

DVD slatina 2

Dobrovoljno vatrogasno društvo Stubička Slatina održalo je 09. 03. 2013. godine 67. redovnu izvještajno-izbornu Skupštinu društva u prostorijama Društvenog doma.
Uz članove društva, Skupštini su nazočili i gosti: Mario Starčević, tajnik OTS-a HVZ; Ivica Glas, predsjednik VZ KZŽ; Ivan Tuđa, gradonačelnik Oroslavja; predstavnici Mjesnog odbora, HGSS-a, gosti iz okolnih DVD-a te predstavnici tvrtki i donatora.
Donijete su izmjene i dopune Statuta DVD-a, a izvješće o radu Upravnog odbora pročitao je tajnik Božidar Oremuš te izvijestio aktivnostima u prošloj godini, a poseban naglasak je stavljen na rad s mladeži i sudjelovanjem na državnom natjecanju na kojem je osvojeno 20. mjesto. Također je izvijestio i o događanjima na području bivše vojarne Stubička Slatina a za koju HVZ ima ozbiljne planove oko izgradnje vatrogasnog vježbališta.
Izvješće o radu zapovjedništva je podnio zapovjednik Mario Grgec, naglasio je dobar rad na protupožarnoj preventivi u vidu osiguranja područja spaljivanja suhe trave i niskog raslinja te stoga i samo 2 intervencije požara otvorenih prostora, a i kupljeno je dosta razne opreme kako bi postrojba bila što spremnija reagirati. Izvješća o radu natjecateljskih odjeljenja su podnijeli voditelji desetina.
Jednoglasno su usvojeni i Plan rada i financijski plan za 2013. godinu.
Pošto je Skupština bila ujedno i izborna, izabran je novi Upravni odbor sa članovima: Vladimir Oremuš, Stjepan Čulig st., Davor Leš, Nedeljko Čulig,  Ivica Leš, Željko Sučec, Josip Kralj, Nikola Oremuš na čelu sa novim predsjednikom Božidarom Oremušem. Ujedno je izabran i Nadzorni odbor: Zdravko Čulig, Božidar Curman, Darko Šaban.

DVD slatina 1DVD slatina 3

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)