Sveti Florijan

Budući da su zbog epidemije koronavirusa zabranjena javna okupljanja te se stoga u uobičajenom terminu , 4.svibnja neće na uobičajan svečani način održavati obilježavanje Svetog Florijana-zaštitnika vatrogasaca, ovim putem svima Vama čestitamo Dan vatrogasaca -Svetog Florijana.

Obilježavanjem blagdana Sv. Florijana ujedno započinje mjesec zaštite od požara, u kojem vatrogasci dodatnim aktivnostima nastoje utjecati na svijest o važnosti vatrogastva u zaštiti ljudi i imovine, ove godine u ovim novim uvjetima i okolnostima.
Uz iskrene čestitke,hvala Vam na svim naporima koje u suradnji sa Županijskim,gradskim-općinskim stožerima civilne zaštite poduzimate u suzbijanju epidemije koronavirusa.Uvjereni smo kako ćemo zajedničkim snagama pobijediti ovog nevidljivog protivnika i sačuvati zdravlje naših članova, sugrađana,prijatelja,susjeda.
Vatrogasci su i ovaj put dokazali da se na nas uvijek , u svim uvjetima može računati i da ćemo sve zadaće odgovorno i profesionalno odraditi.

Želimo Vam i nadalje puno uspjeha u radu i neka vas blagoslov Sv. Florijana prati prilikom obavljanja složenog i nadasve odgovornog i humanog posla!

Predsjednik VZ KZŽ: Stjepan Skuliber
Zapovjednik VZ KZŽ :Marijan Lovrenčić

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)