U Koprivnici održan 18. Memorijal Stjepan Paša

  1. Na Dan državnosti na igralištu Nogometnog kluba Miklinovec u Koprivnici okupili su se mladi vatrogasci na 18. Memorijalu Stjepan Paša. Svečano otvorenje održano je ujutro, a događaju su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, gradonačelnik Mišel Jakšić, glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, predsjednik VZ KKŽ Darko Palaš te brojni natjecatelji.

Ovaj put se na natjecanje prijavio rekordan broj ekipa naročito u kategoriji mladeži , tako da je natjecanje trajalo do popodnevnih sati kada je održana podjela diploma , medalja i pehara. Uz brojne natjecatelje iz svih dijelova Hrvatske na ovom natjecanju su nastupile i tri ekipe iz Vatrogasne zajednice Krapinsko zagorske županije i to vrlo uspješno.

U kategoriji ženske mladeži DVD Bedekovčina osvojio je prvo mjesto, a DVD Tugonica Podgrađe četvrto mjesto u konkurenciji 19 ekipa. U kategoriji mladež muška dečki iz DVD Tugonica Podgrađe osvojili su treće mjesto u konkurenciji 21 ekipe. Našu županiji predstavljala su i četiri suca Ivan Kovač iz DVD Bedekovčina i Stjepan Skuliber,  Siniša Matok iz DVD Tugonica Podgrađe i Klara Babić iz Marije Bistrice.

Na ovom poznatom memorijalu uz bazene Cerina učesnici natjecanja imaju organizirano besplatno kupanje u bazenima pa se mladež nakon nastupa idobro i zabavila. Zahvaljujemo organizatoru na lijepoj dobrodošlici te odlično organiziranom natjecanju. čČstitamo našim ekipama na postignutim rezultatima.

Pripremio Željko Odak