Vatrogasna vježba DVD Zlatar Bistrica

ZlatarBistrica3

U sklopu obilježavanja Mjeseca zaštite od požara, a u sklopu Zlatarbistričkog proljeća 2013. u nedjelju 5. svibnja u krugu poduzeća Soldus u Lovrečanu održana je javna vatrogasna vježba DVD-a Zlatar Bistrica.

U vježbi je sudjelovalo Dobrovoljno vatrogasno društvo Zlatar Bistrica s 15 vatrogasaca i dva vozila te ZJVP s tri vatrogasca i jednim vozilom.
Pretpostavka za vježbu bio je požar industrijskog objekta i dostavnog vozila kod tog industrijskog objekta. ZJVP gasi požar vozila upotrebom teške pjene, dok DVD Zlatar Bistrica gasi industrijski objekt s dva mlaza vode vanjskom navalom.
Vježba je uspješno okončana i poslužila je svrsi; a to je bila provjera djela hidrantske mreže, provjera operativne spremnosti vatrogasaca i provjera tehničke ispravnosti vatrogasne opreme.
Nakon vježbe zapovjednik DVD Zlatar Bistrica Josip Andrec koji je i vodio vježbu podnio je prijavak predsjedniku VZKZŽ Ivici Glasu koji je vježbu ocijenio uspješnom i zahvalio se svim vatrogascima na požrtvovnosti i nesebičnom dobrovoljnom radu.Dario Piščak.
ZlatarBistrica1ZlatarBistricaZlatarBistrica2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)