Vatrogasna vježba DVD-a Druškovec i DVD-a Klenovec.

Nastavljajući realizaciju godišnjeg Plana i programa rada Zapovjedništva VZO Hum na Sutli, organizirana je zajednička vatrogasna vježba vatrogasnih postrojbi DVD-a Druškovec i DVD-a Klenovec. Vježba je održana u popodnevnim satima 24. svibnja 2019.g. na objektima obrta za prijevoz i usluge „Lovrenčić“ iz Druškovca Humskog.

Taktička pretpostavka za vježbu je bila požar u automehaničkoj radioni poduzeća. Požar se proširio na skladište rezervnih dijelova i opreme. Prijetila je opasnost širenja požara na kamione koji su parkirani na parkiralištu firme.
Osnovna zamisao vježbe je bila provjera operativne spremnosti DVD Druškovec i Klenovec, provjera ispravnosti vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme, suradnja u aktivnostima gašenja požara dva susjedna vatrogasna društva.
U vježbi je sudjelovalo 17 operativnih vatrogasaca s 4 vatrogasna vozila.

Autoprijevoznik Damir Lovrenčić je obrt za domaći i međunarodni transport robe iz Druškovca Humskog. Posluje već četrdeset godina i kroz taj dugogodišnji rad, sa svojim zaposlenicima, obavlja prijevoz materijala i roba, prijevoz paletiranog materijala, prijevoz rasutih tereta, prijevoz specijalnih tereta , a isto tako pruža i usluge prijevoza hladnjačama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)