Voditelji vatrogasne mladeži

vzkzz-large 331 517

VZKZŽ objavljuje odluke za voditelje vatrogasne mladeži.

Temeljem Zaključka Odbora za vatrogasnu mladež VZ KZŽ, osposobljavanje voditelja vatrogasne mladeži prema jedinstvenom programu u trajanju od 20 sati održat će se tokom mjeseca listopada-studenog 2018. godine.
Molimo DVD-a da najkasnije do 1.listopada 2018. godine dostavite podatke o voditeljima vatrogasne mladeži koji će pristupiti navedenom osposobljavanju.
Napominjemo da kandidat za voditelja vatrogasne mladeži mora imati najmanje zvanje „vatrogasac“.

_________________________

Produljenje statusa voditelja vatrogasne mladeži
Pravilnikom o osposobljavanju za voditelje vatrogasne mladeži definiran je status voditelja vatrogasne mladeži koji traje četiri godine.
Produljenje statusa voditelja vatrogasne mladeži odobrava načelnik Hrvatske vatrogasne zajednice na prijedlog Savjeta – Odbora za vatrogasnu mladež županije,uz uvjet da voditelj prisustvuje seminaru koji organizira Savjet-odbor za vatrogasnu mladež županije.
Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije organizirala je osposobljavanje voditelja vatrogasne mladeži krajem 2014. godine u Bedekovčini i Špičkovini.
Tokom mjeseca studenog 2018.g. organizirat će se jednodnevni seminar za voditelje koji su završili osposobljavanje 2014. godine da bi se moglo zatražiti produljenje statusa voditelja.
Svi voditelji vatrogasne mladeži koji su osposobljavanje za voditelje vatrogasne mladeži završili 30.studenog 2014.g. i žele produljiti status voditelja vatrogasne mladeži moraju prijaviti svoje sudjelovanje na seminaru najkasnije do 10.listopada 2018. godine putem prijavnice koja se nalazi u prilogu.

Prijavu dostaviti na e-mail :vzkzz@vzkzz.hr

U prilogu Upisnice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)