XIII. državno natjecanje vatrogasne mladeži

DSC02007

Vatrogasna zajednica grada Zadra bila je domaćin XIII državnog natjecanja vatrogasne mladeži Republike Hrvatske koje je održano 29.rujna 2018. godine.Na vatrogasnom natjecanju sudjelovalo je 50 ekipa mladeži ženske i 57 ekipa mladeži muške.

Natjecanja su održana na stadionu ŠRC Višnjik u Zadru.

Zagorje opet ima državne prvake u kategoriji mladež muška, ekipa mladeži muške iz DVD Bedekovčina obranila je naslov državnih prvaka osvojenog prije dvije godine u Puli, osvojila je opet prvo mjesto.
To je već 4. naslov za mušku mladež DVD-a Bedekovčina, koja će još jednom predstavljati Hrvatsku na 22. Međunarodnom natjecanju vatrogasne mladeži CTIF-a, koje je sljedeće godine u Švicarskoj.

Ekipa mladeži ženske iz DVD Bedekovčina osvojila je izvrsno 3 mjesto. Sjajne rezultate ostvarile su ekipe iz DVD-a Krapinske Toplice, čija je muška mladež osvojila 5., a ženska mladež 7. mjesto.Odličan je bio i nastup DVD Zlatar kod muške mladeži s osvojenim 22. mjestom, ekipa DVD Donja Stubica kod ženske mladeži bila je 50, no nije nastupila u štafeti zbog ozljede jedne članice.

U sudačkim odborima na državnom natjecanju sudjelovalo je 7 vatrogasnih sudaca iz Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije.

Ekipe vatrogasne mladeži iz Krapinsko-zagorske županije još jednom su dokazale da vatrogastvo u Hrvatskom zagorju ima sjajnu budućnost.

Zahvaljujmo
svim takmičarima i vodstvima ekipa iz Krapinsko-zagorske županije na ostvarenim rezultatima, primjerenom ponašanju i prezentaciji naše županije.

Nekoliko slika s natjecanja nalazi se OVDJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)