Zagrepčanka 512

Untitled-1

Humanitarna utrka vatrogasaca organizira se u mjesecu borbe protiv ovisnosti pa tako i Dobrovoljno vatrogasno društvo Sesvetski Kraljevec u suradnji s Hrvatskom udrugom leukemija i limfomi, Društvom športske rekreacije AKTIVAN ŽIVOT i Gradskim uredom za zdravstvo grada Zagreba.

Utrka je održana u subotu 13.12..2014. godine s početkom u 14,00 sati u poslovnoj zgradi Zagrepčanka, Savska cesta 41, Zagreb. kronometarski start bio je svakih 15 sekundi, a trčalo se 25 katova, 490 stepenica u vatrogasnoj zaštitnoj opremi prema prethodno točno uvjetovanim standardima.
Ove godine u ovu utrku vatrogasaca uključilo se u Dobrovoljno vatrogasno društvo Jertovec iz Krapinsko-zagorske županije. U utrci sudjelovala su dva člana vatrogasnog društva vatrogasac Karlo Hriberski i predsjednik Društva Ivica Pavlaković. Za pomoć u sudjelovanju uključili su se i proizvođači i distributeri vatrogasne opreme: Odjeća d.o.o.,  Vatropromet d.o.o. te DVD Tugonica-Podgrađe s vatrogasnim vozilom, kombi za prijevoz sudionika na takmičenje čime je i potvrđena dugogodišnja suradnja tih vatrogasnih Društva. Medijski ovaj događaj popratio je i Radio Zlatar. Prolazno vrijeme sudionika DVD-a Jertovec za vatrogasca Karla Hriberskog, rođ. 1994.g. bilo je 4:28.68, a za vatrogasca, predsjednika DVD-a Ivica Pavlaković, rođ. 1969.g. bilo je 6:07.54. Najbolje vrijeme prolaska je 3:39.34, a najlošije vrijeme je 12:37.08 od ukupno 57 sudionika vatrogasaca 3 nisu završili utrku.
Pozivamo Vas da se sljedeće godine uključite i vi u ovu Humanitarnu utrku vatrogasaca „Zagrepčanka 512“.
Uz vatrogasni pozdrav „Vatru gasi, brata spasi“.

Untitled-2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)