Zamolba odbora za informativno-promidžbenu djelatnost

S ciljem još bolje informiranosti javnosti, vaših i naših članova, vatrogaskinja i vatrogasaca, ali općenito šire javnosti vrlo je značajno biti prisutan u medijima, tiskovinama, radijskim ili televizijskim emisijama ali i danas na sve popularnijim društvenim mrežama. U sklopu djelokruga i rada Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije ustrojen je odbor za medijsko informiranje koji ima izuzetnu važnost u informiranju našeg djelokruga rada.

Odbor od svojih zadataka ima: Objavljivati aktualne informacije i događanja na internet stranicama VZ KZŽ, društvenim mrežama (facebook, instagram…) pomoći oko distribucija promidžbenih brošura i letaka kućanstvima, u vrtiće i škole putem vatrogasnih organizacija na području cijele županije. pratiti redoslijed jubilarnih obljetnica, te o tome izvijestiti javnost prema odlukama Predsjedništva, sudjelovati i popratiti centralno obilježavanje Sv. Florijana – zaštitnika vatrogasaca za područje Krapinsko-Zagorske županije kod kapelice Sv. Florijana u Klanjcu, Sa HVZ, VZO Marija Bistrica i DVD Marija Bistrica aktivnim sudjelovanjem i medijskim praćenjem organizirati hodočašće vatrogasaca Hrvatske u Marijansko svetište Marija Bistrica i mnoge druge aktivnosti sukladno odlukama Predsjedništva.

Od iznimne je važnosti provoditi aktivnu suradnju sa tijelima vlasti, jedinicama lokalne uprave i samouprave na  području Županije, sredstvima javnog informiranja i svim drugim subjektima kojima je u interesu unapređenje i provođenje zaštite od požara i vatrogastva sveukupno.

Naime, današnji čovjek svakodnevno izložen velikom broju i ogromnoj količini informacija, sve više doživljava poteškoću u razlučivanju između onoga što je važno i što se ne smije propustiti od onoga što je banalno, površno – što ga zapravo često puta opterećuje. Koliko god izgledalo kontradiktorno, osoba se nerijetko osjeća neinformirana ali ne zbog toga što informacije nisu dostupne već zato jer zbog velikog broja informacija teško može spoznati onu informaciju koja je istinita i koja zaslužuje njegovo povjerenje. Naš je cilj da informacije budu pravodobne, potpune i točne. Osnovan je tim osoba koje će Vam u tome pomoći kako bi promocija vatrogastva u našoj Županiji dobila još veći medijski prostor nego što je to imala do sada.

Sve informacije vezane uz Vaše djelovanje (najava, proslava, sudjelovanja na natjecanjima, organizaciji javnih pokaznih vježbi itd..) molimo Vas da dostavite na službenu adresu: vzkzz@vzkzz.hr kako bi mogli informirati širu javnost.

Isto tako možete se obratiti članovima odbora:

Elvis Lacković
Mob: 091/112 0225
e-mail: lackovicelvis@gmail.com

Davor Jutriša
Mob: 098/187 1623
e-mail: djutrisa@yahoo.com

Darko Fiket
Mob: 099/509 3130
e-mail: fiket.darko@gmail.com

Oni će i vama ali i nama biti od velike pomoći oko same promocije rada i djelovanja vatrogastva na području Krapinsko-zagorske županije.

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)