Zlatko Ilijaš “Veti” 1958.- 2018.

Zlatko Ilijas

DVD Tuhelj obavještava sve vatrogasce, prijatelje i znance da je dana 18. veljače 2018. godine, nakon kratke i teške bolesti, preminuo dugogodišnji član društva Zlatko Ilijaš (Veti).

Pokojni Zlatko rođen je 16. prosinca 1958. u Lukavcu Klanječkom gdje je od ranih nogu bio član mjesnog DVD-a da bi dolaskom u Tuhelj 1996. godine pristupio Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Tuhelj.
Naš Veti, kako smo ga zvali, bio je dobar i pošten čovjek, domoljub te je svojim radom i aktivnošću doprinosio boljitku društva. Bio je veseljak, uvijek spreman na druženje čime je doprinosio povezivanju našeg s ostalim vatrogasnim društvima.

Stručno se obrazovao i postao vatrogasni dočasnik I. klase, a promaknut je u vatrogasnog počasnog časnika. Odlikovan je brončanom, srebrnom i zlatnom vatrogasnom plamenicom i medaljom te spomenicom za 40 godina aktivnosti. Bio je vatrogasac s preko 40 godina vatrogasnog staža, stalni član Upravnog odbora, a posebno se isticao organiziranjem i vođenjem vatrogasne mladeži i djece te su brojne generacije vatrogasaca plod njegove motivacije i rada.

Nedostajat će nam u društvu, upravnom odboru, na našim akcijama i aktivnostima, nedostajat će nam njegovo kuhanje i najvažnije, njegovo prijateljstvo.
Njegovi najbliži mogu biti ponosni što su imali takvog supruga, oca, rođaka, a mi ostali dobrog i odanog prijatelja i kolegu vatrogasca.
Izraze najiskrenije sućuti u ime Upravnog odbora i svih članova DVD Tuhelj i svih vatrogasaca u KZŽ upućujemo obitelji: supruzi Božici, kćerima Barbari i Jeleni i sinu Zlatku.

Posljednji ispraćaj uz sve vatrogasne počasti upriličit će se u utorak 20. veljače 2018. godine u 15,30 sati na Starom groblju u Tuhlju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)